toate categoriile
Nuci și miez

Acasă> Produse > Nuci și miez

Miez de nucă


Miezul de nucă este carnea uscată nuci, cunoscut și sub numele de miez de nucă și carne de nucă. Miezul de nucă este bogat în nutrienți. Sunt buni nutrienți și materii prime pentru prelucrarea alimentelor. Conțin aproximativ 65% grăsimi, 15% proteine, mai mult de 10% carbohidrați, 6.5% fibre alimentare, vitamine și fosfor (10%), potasiu (0.39%), calciu (0.10%) și alte minerale. Miezul de nucă poate fi consumat crud, prăjit, ulei presat, produse de patiserie preparate, bomboane și așa mai departe, nu numai că sunt delicioase, ci au o valoare nutritivă și medicinală ridicată.

Trimite anchetă
descrierea produsului

Exportăm în principal nucă chineză de cea mai bună calitate Xinjiang Decojită manual Dimensiune mare 28-35mm+ Rată a miezului 60% Gust bun dulce Export în Rusia, UE, Japonia etc. Avem mulți ani de experiență în producție și export

Sistem de calitate HACCP și ISO Capacitate mare de aprovizionare pe tot parcursul anului Sănătate și verde și ecologic și natural Timp scurt de livrare, transport rapid, MOQ mic, preț corect Utilizați cele mai bune materii prime de la cea mai mare bază de plantare OEM în marca și ambalajul dvs.

图片 9
Miez de nucă chinezească Tip miez de nucăAmbalareCantitate de încărcare
Jumătăți extra ușoare185 / xin 2 / origine nord / miez de nucă yunnan

Cutie de carton de 10 kg

5 kg*2 pungi/cutie

20GP 10.5 TONE

40HQ 21-23 TONE

Jumătăți de lumină185 / xin 2 / origine nord / yunnan / miez de nucă xinjiang 
Jumătăți de chihlimbar deschisMiez de nucă chinezească
Sferturi LuminoaseMiez de nucă din China Xinjiang
Sferturi de chihlimbar deschisnucă decojită de bună calitate

Imagine_20230221153721

Livada și Fabrica noastră

Serviciile nuci sunt produse în Xinjiang, Yunnan, Shangluo în China, aceste zone produc nuci de bună calitate, cooperăm cu fabrica locală de plantare, aderăm la achiziționarea de materii prime de cea mai bună calitate, pentru a ne asigura că cele mai bune produse sunt în mâinile clienților.

图片 5

Imagine_20230221152215

Livrarea pachetelor

Avem ambalaje diferite, pentru a ne asigura că calitatea produselor aflate în depozitare și transport nu este afectată, proaspete și intacte ajung în mâinile clienților. Ambalajul personalizat este, de asemenea, binevenit. Fie pe mare sau pe aer, suntem foarte experimentați pentru a păstra cât mai mult posibil calitatea prospețimii produselor.

图片 6
图片 7
图片 8
Certificat

Livada și fabrica noastră sunt verificate de departamentul agricol și departamentul de inspecție vamal la export, toate produsele de export sunt, de asemenea, în conformitate cu standardele, avem HACCP, ISO, FDA și multe alte certificări. Desigur, oferim clienților noștri și un numărul documentelor de certificare a produsului conform politicii de import a țării de destinație.

图片 8
expoziţie
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Î: De ce ne-ați ales pe noi?
R: Cea mai bună calitate, preț competitiv, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, certificate ZTC, stocuri suficiente și sistem strict de control al calității.

Î: Dacă să acceptăm comenzi de mostre mici?
R: Da, cu excepția fructelor proaspete, a altor produse, binevenim la comanda smaple.

Î: Pot obține o reducere?
R: Da, cantități diferite au reduceri diferite. Vă rugăm să ne contactați pentru informații mai detaliate.

Î: Care este timpul dumneavoastră de livrare?
R: 5-20 de zile de la primirea plății, timpul de livrare este diferit în funcție de cererile dvs. de cantitate.

Î: Care sunt condițiile dvs. de plată?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Î: Puteți oferi servicii OEM?
A: Da, sigur. Mai multe detalii despre serviciul OEM vă rugăm să ne contactați în orice moment.

ANCHETĂ