toate categoriile
Ceai cu funcție sănătoasă din plante

Acasă> Produse > Produse de ceai > Ceai cu funcție sănătoasă din plante

Ierburi naturale chinezești Ceai de flori de crizantemă


În China există multe feluri de crizantemă, crizantema pentru copii, crizantema albă, crizantema de zăpadă, crizantema galbenă, crizantema aurie, mușețel..... Fiecare tip de ceai de crizantemă este foarte popular și este utilizat pe scară largă în ceai, medicina tradițională chineză și produse de infrumusetare.

Trimite anchetă
descrierea produsului

Ceaiul de crizantemă este un fel de ceai de plante realizată cu crizantema ca materie primă. Ceaiul de crizantemă se face prin cules de flori, uscare la soare, aburire și coacere. Conform cărților antice, crizantema are un gust dulce și amar. Are funcțiile de a dispersa vântul și de a curăța căldura, de a curăța ficatul și de a lumina ochii, de a detoxifia și de a reduce inflamația. Ceaiul de crizantemă își are originea în dinastia Tang și a fost folosit pe scară largă în viața oamenilor din dinastia Qing.

Crizantema este originară din China, are o istorie de cultivare de peste 2500 de ani, soiuri de peste 3000, este una dintre cele mai răspândite flori tradiționale plantate din China, în plus față de crizantema ornamentală de grădină, crizantema medicinală și crizantema de ceai au reprezentat o mare parte. Potrivit înregistrărilor, oamenii din dinastia Tang au început să aibă obiceiul de a bea ceai de crizantemă.

图片 1
numele produsuluiCeai de musetel
OrigineAnhui, Beijing, Zhejiang,... multe zone din China
soiuriCrizantema de aur. crizantema galbenă, crizantema albă, crizantema Gong, crizantema albă Hangzhou, crizantema de zăpadă, crizantema pentru copii și așa mai departe
Funcţie

1. Efect anti-patogen.

2, sporește rezistența capilară.

3. Are efect antipiretic. Are un puternic efect inhibitor asupra Staphylococcus aureus, Escherichia coli și Bacillus dysenteriae fowleri.

4. Are un efect deosebit de semnificativ asupra sistemului cardiovascular. Poate dilata semnificativ arterele coronare și poate îmbunătăți fluxul arterelor coronare.

5, au un efect calmant asupra sistemului nervos central; Și detoxifiere.

Imagine_20230221133125

Livada și Fabrica noastră
图片 2
图片 3
Livrarea pachetelor

Avem ambalaje diferite, pentru a ne asigura că calitatea produselor aflate în depozitare și transport nu este afectată, proaspete și intacte ajung în mâinile clienților. Ambalajul personalizat este, de asemenea, binevenit. Fie pe mare sau pe aer, suntem foarte experimentați pentru a păstra cât mai mult posibil calitatea prospețimii produselor.

图片 4
5
6
,
Certificat

Livada și fabrica noastră sunt verificate de departamentul agricol și departamentul de inspecție vamal la export, toate produsele de export sunt, de asemenea, în conformitate cu standardele, avem HACCP, ISO, FDA și multe alte certificări. Desigur, oferim clienților noștri și un numărul documentelor de certificare a produsului conform politicii de import a țării de destinație.

图片 8
expoziţie
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Î: De ce ne-ați ales pe noi?
R: Cea mai bună calitate, preț competitiv, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, certificate ZTC, stocuri suficiente și sistem strict de control al calității.

Î: Dacă să acceptăm comenzi de mostre mici?
R: Da, cu excepția fructelor proaspete, a altor produse, binevenim la comanda smaple.

Î: Pot obține o reducere?
R: Da, cantități diferite au reduceri diferite. Vă rugăm să ne contactați pentru informații mai detaliate.

Î: Care este timpul dumneavoastră de livrare?
R: 5-20 de zile de la primirea plății, timpul de livrare este diferit în funcție de cererile dvs. de cantitate.

Î: Care sunt condițiile dvs. de plată?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Î: Puteți oferi servicii OEM?
A: Da, sigur. Mai multe detalii despre serviciul OEM vă rugăm să ne contactați în orice moment.

ANCHETĂ