toate categoriile
Kiwi proaspăt

Acasă> Produse > Fructe proaspete > Kiwi proaspăt

Kiwi auriu/galben


Kiwi galben este un fel de fruct bogat în vitamina C, care este bogat în antioxidanți și poate preveni și trata cancerul. Arginina, care este bogată în arginină, poate, de asemenea, îmbunătăți fluxul sanguin și reduce apariția trombozei. Are o anumită eficacitate în tratarea unor astfel de boli majore. Este un fruct sănătos și sănătos cu pulpă delicată, aromă bogată, gust dulce și răcoritor, aciditate extrem de scăzută și nutriție bogată, care este numit „regele fructelor” și „regele vitaminei C”

Trimite anchetă
descrierea produsului

Galben proaspăt/Kiwi auriu fructe, care sunt populare pe piața mondială. Are aspect neted, fără puf, sau foarte puțin pufos, pulpa este aurie sau palidă, suculentă, moderat dulce. Diferite soiuri, mărimea fructelor este diferită, dar majoritatea fructelor unice cântăresc 90 ~ 150 de grame. Conținutul de vitamina C este Livada noastră are diferite soiuri de Kiwi galben fructe precum HuaYou, Gloden, Jinyan.

Noi putem oferi kiwi într-o varietate de dimensiuni și soiuri, de la livezile noastre până la clienți din întreaga lume.

图片 10
IMAGINITIPURIVARIETATEDEPOZITARE ȘI TRANSPORT TIMPUL DE Aprovizionare
图片 13KIWI GALBEN/AURAuriu (dimensiune medie, piele maro lucioasă, fără puf, pulpă galbenă până la aurie, aromă dulce, carne fragedă, aromă bogată)poate fi păstrat timp de 10-15 zile la temperatura camerei și timp de 3-4 luni la (0±0.5)℃. Este relativ rezistent la depozitare și transport.Mijlocul septembrie - martie viitor
Huayou (Dimensiune medie, formă ovală, suprafață maro fără vilozități, pulpa este galben deschis, este foarte suculentă)Poate fi păstrat timp de 10-15 zile la temperatura camerei după recoltare și timp de 4-5 luni la 0-1℃.Mijlocul septembrie - martie viitor
Jinyan (Dimensiune mare, suprafața este fără puf, carne galbenă, carne suculentă, fragedă, aroma de fructe este puternică)La temperatura camerei poate fi păstrat timp de aproximativ 10-15 zile, la 0 ~ 1℃ depozitare la rece poate fi păstrat mai mult de 4-5 luniMijlocul septembrie - martie viitor
未 命名 -1
图片 15
图片 16

图片 17

Livada și Fabrica noastră

Generația părinților noștri încearcă să planteze kiwi, începând din 1991, în Zhouzhi, județele Meixian, a format lumea kiwi origine de calitate, Solul și temperatura sunt foarte potrivite pentru creșterea fructelor de kiwi. Acum avem livezi mai bune și depozitare frigorifică, atelier de ambalare pentru promovarea și vânzările de kiwi

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Livrarea pachetelor

Avem o varietate de kiwi proaspăt ambalare, pentru a se asigura că calitatea fructelor aflate în depozitare și transport nu este afectată, proaspăt și intacte ajung în mâinile clienților. Ambalajul personalizat este, de asemenea, binevenit. Fie pe mare sau pe aer, suntem foarte experimentați pentru a păstra calitatea prospețimii kiwi cat mai mult posibil.

Kiwi auriu proaspătMărimeaambalajeLivrarea
图片 1890-130g/bucStilCantitateMărimea1X20RH1x40RH
2 kg / ctn16,18,20,22pcs40x30x6.5cm2268ctns5346ctns
2.5 kg / ctn16,18,20,22,25,27pcs50x30x6.5cm2240ctns5280ctns
8 kg / ctnCutie de 0.8 kg*10 blistere60x40x12cm918ctns2160ctns
10 kg/ladă pvc75-110pcs45x30x20cm910ctns2184ctns
图片 19
图片 20
图片 21
Certificat

Livada și fabrica noastră sunt verificate de departamentul agricol și departamentul de inspecție vamal la export, toate produsele de export sunt, de asemenea, în conformitate cu standardele, avem HACCP, ISO, FDA și multe alte certificări. Desigur, oferim clienților noștri și un numărul documentelor de certificare a produsului conform politicii de import a țării de destinație.

图片 8
expoziţie


图片 9
FAQ

Î: De ce ne-ați ales pe noi?
R: Cea mai bună calitate, preț competitiv, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, certificate ZTC, stocuri suficiente și sistem strict de control al calității.

Î: Dacă să acceptăm comenzi de mostre mici?
R: Da, cu excepția fructelor proaspete, a altor produse, binevenim la comanda smaple.

Î: Pot obține o reducere?
R: Da, cantități diferite au reduceri diferite. Vă rugăm să ne contactați pentru informații mai detaliate.

Î: Care este timpul dumneavoastră de livrare?
R: 5-20 de zile de la primirea plății, timpul de livrare este diferit în funcție de cererile dvs. de cantitate.

Î: Care sunt condițiile dvs. de plată?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Î: Puteți oferi servicii OEM?
A: Da, sigur. Mai multe detalii despre serviciul OEM vă rugăm să ne contactați în orice moment.

ANCHETĂ