toate categoriile
Aromă ceaiul alb

Acasă> Produse > Produse de ceai > Ceai cu arome amestecate > Aromă ceaiul alb

Ceai alb aromat


Ceai alb aromat

Combinația minunată de fructe, flori. plante medicinale și chinezești tradiționale ceai alb, Iată multe arome diferite pentru tine, totul este o aromă de neuitat. Frunzele de ceai alb cu aromă originală premium sunt de asemenea disponibile. 

Trimite anchetă
descrierea produsului

ceai alb, un ceai usor fermentat, este o comoara deosebita printre ceaiurile chinezesti. Pentru că ceaiul este în mare parte muguri, acoperiți cu pekoe, argintii ca zăpada, așa numit.

Este unul dintre cele șase tipuri de ceai celebru chinezesc, fără a ucide verde sau rulare, numai după uscare sau ceai uscat blând, forma boboc complet, parfum proaspăt, culoare supa galben verde clar, gust ușor înapoi caracteristicile de calitate dulce.

Ceai alb aromat folosește ceai alb ca materie primă pentru a adăuga o varietate de ceai de flori naturale, fructe, condimente etc., pentru a face ceaiul alb original mai aromat. Ceaiul alb pe care îl folosim este în principal ceai alb din provincia Fujian, care este cel mai bun ceai alb din China.

未 命名 -2
numele produsuluiCeai alb aromat
AromeCeai alb de Lychee, Ceai alb de trandafir, Ceai alb de grapefruit, Ceai alb de mango, Ceai alb de iasomie, Ceai alb de pere de zăpadă, Ceai alb de coajă de portocală, Ceai alb Passionfrutis, Ceai alb de piersici și papaya...
Ingrediente100% fructe, flori și frunze de ceai alb, fără conservanți, fără aditivi
Durata de depozitare și valabilitateA se păstra la loc rece și uscat, 24 de luni
Cum să bei ceaiulCeaiul alb este mai bine preparat în apă fierbinte, dar puteți pune și niște gheață, gustul va fi grozav!  

Imagine_20230221141643

Livada și Fabrica noastră

Imagine_20230221142104

Livrarea pachetelor

Avem ambalaje diferite, pentru a ne asigura că calitatea produselor aflate în depozitare și transport nu este afectată, proaspete și intacte ajung în mâinile clienților. Ambalajul personalizat este, de asemenea, binevenit. Fie pe mare sau pe aer, suntem foarte experimentați pentru a păstra cât mai mult posibil calitatea prospețimii produselor.

图片 6
图片 7
Certificat

Livada și fabrica noastră sunt verificate de departamentul agricol și departamentul de inspecție vamal la export, toate produsele de export sunt, de asemenea, în conformitate cu standardele, avem HACCP, ISO, FDA și multe alte certificări. Desigur, oferim clienților noștri și un numărul documentelor de certificare a produsului conform politicii de import a țării de destinație.

图片 8
expoziţie
图片 11
1676946454849758
图片 13
FAQ

Î: De ce ne-ați ales pe noi?
R: Cea mai bună calitate, preț competitiv, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, certificate ZTC, stocuri suficiente și sistem strict de control al calității.

Î: Dacă să acceptăm comenzi de mostre mici?
R: Da, cu excepția fructelor proaspete, a altor produse, binevenim la comanda smaple.

Î: Pot obține o reducere?
R: Da, cantități diferite au reduceri diferite. Vă rugăm să ne contactați pentru informații mai detaliate.

Î: Care este timpul dumneavoastră de livrare?
R: 5-20 de zile de la primirea plății, timpul de livrare este diferit în funcție de cererile dvs. de cantitate.

Î: Care sunt condițiile dvs. de plată?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Î: Puteți oferi servicii OEM?
A: Da, sigur. Mai multe detalii despre serviciul OEM vă rugăm să ne contactați în orice moment.

ANCHETĂ