toate categoriile
Fructe uscate la aer

Acasă> Produse > Fructe uscate > Fructe uscate la aer

Goji negru uscat


Fructul negru wolfberry are gust dulce și natură plată. Este bogat în proteine, polizaharide Lycium barbarum, aminoacizi, vitamine, minerale, oligoelemente și alți nutrienți. De asemenea, este bogat în pigment de fructe negre (procianidine NATURALE, denumite OPC), iar conținutul său de OPC este mai mare decât cel al afinelor. Începând cu 2016, a fost găsit cel mai mare conținut de OPC de plante sălbatice naturale.

Trimite anchetă
descrierea produsului
Dried Black Gojiberry/Wolfberry este produsele de export vedeta, este un produs de sănătate bun, bogat în antociani și alți nutrienți, este utilizat pe scară largă în medicină, sănătate, alimentație, cosmetice și alte domenii, mult iubit de consumatorii din întreaga lume. fructe de lup negre cultivate natural, fără aditivi, din zone excelente de producție din China, fiecare pădure de lup este atent selectată.
未 命名 -3
numele produsuluiFructe negre de goji uscate / fructe de lup
Locul originalQinghai, Ningxia, China
zahăr60%
Umiditatea: 
MărimeaGradul I: 3-5mm. Gradul II: 5-8mm Gradul III: 8-10mm
Ambalare1 kg/ sac, 5 kg/ sac . 10 kg /Cutie /25kg/baril, 200kg/butoi
DepozitareA se pastra in recipiente sigilate la loc racoros si uscat. A se proteja de lumină, umiditate și infestarea dăunătorilor
Termen de valabilitate12 luni dacă este depozitat corespunzător
FolosireProduse de îngrijire a sănătății; Aditivi alimentari; Salata de fructe;
nedefinit
图片 3
图片 4
Livada și Fabrica noastră

Gojiberry/wolfberry negru este produs în Qingahai, Xinjiang, Ningxia, China, aceste zone sunt munte înalt, teren nisipos salinizat, râu și coasta lacului, albia uscată a râului, pădurea riverană deșertică, unde este foarte potrivit pentru gojiberry negru, cooperăm cu fabrica de plantare locală, să adere la achiziționarea de materii prime de cea mai bună calitate, pentru a se asigura că cele mai bune produse în mâinile clienților.

图片 5
图片 6
图片 7
Livrarea pachetelor

Avem ambalaje diferite, pentru a ne asigura că calitatea produselor aflate în depozitare și transport nu este afectată, proaspete și intacte ajung în mâinile clienților. Ambalajul personalizat este, de asemenea, binevenit. Fie pe mare sau pe aer, suntem foarte experimentați pentru a păstra cât mai mult posibil calitatea prospețimii produselor.

图片 8
图片 9
未 命名 -3
Certificat

Livada și fabrica noastră sunt verificate de departamentul agricol și departamentul de inspecție vamal la export, toate produsele de export sunt, de asemenea, în conformitate cu standardele, avem HACCP, ISO, FDA și multe alte certificări. Desigur, oferim clienților noștri și un numărul documentelor de certificare a produsului conform politicii de import a țării de destinație.

图片 8
expoziţie
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Î: De ce ne-ați ales pe noi?
R: Cea mai bună calitate, preț competitiv, ISO9001, HACCP, HALAL, GREEN FOOD, certificate ZTC, stocuri suficiente și sistem strict de control al calității.

Î: Dacă să acceptăm comenzi de mostre mici?
R: Da, cu excepția fructelor proaspete, a altor produse, binevenim la comanda smaple.

Î: Pot obține o reducere?
R: Da, cantități diferite au reduceri diferite. Vă rugăm să ne contactați pentru informații mai detaliate.

Î: Care este timpul dumneavoastră de livrare?
R: 5-20 de zile de la primirea plății, timpul de livrare este diferit în funcție de cererile dvs. de cantitate.

Î: Care sunt condițiile dvs. de plată?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Î: Puteți oferi servicii OEM?
A: Da, sigur. Mai multe detalii despre serviciul OEM vă rugăm să ne contactați în orice moment.

ANCHETĂ